icoane cu maica domnului, icoana maica domnului din kazan, icoane ortodoxe, icoane

UN MIC ISTORIC

Icoana Maicii Domnului din Kazan este o icoană ortodoxă care se crede că are puteri miraculoase. Este una dintre cele mai venerate icoane din Rusia și este considerată o sfântă relicvă de către creștinii ortodocși. Icoana a fost descoperită în 1579 în Kazan, capitala regiunii Tatarstan din Rusia.

Se spune că a apărut într-un vis într-o casă unde locuia o familie de creștini ortodocși. După apariția icoanei, multe persoane care au venit să o vadă au raportat miracole și au primit ajutorul de care aveau nevoie. Icoana a fost adusă la Moscova în 1591 și a devenit o parte importantă a istoriei rusești.

Este în prezent expusă în Catedrala Sfântului Petru și Pavel din Moscova. Icoana Maicii Domnului din Kazan este un simbol important al credinței ortodoxe rusești și este venerată de creștinii ortodocși din întreaga lume. Este considerată o icoană care aduce ajutor și protecție celor care o venerează și care au nevoie de ea.

DESCRIERE

Icoana Maica Domnului din Kazan este un adevărat exemplu de artă și măiestrie. Realizată din cupru placat cu argint și aur prin metoda electroformării, aceasta prezintă o finisare perfectă și rezistentă în timp.

Cadrul icoanei este confecționat din lemn de stejar, un material de înaltă calitate și durabil. Acest material a fost ales pentru a oferi icoanei un aspect elegant și natural. Pictura este realizată în ulei pe pânză, ceea ce oferă o durată de viață mai mare și permite artistului să creeze nuanțe mai profunde și mai vibrante.

Icoana Maica Domnului din Kazan este un obiect de colecție deosebit de valoros pentru cei care apreciază lucrurile frumoase și de calitate superioară. Poate deveni un element de decor deosebit în orice casă. Icoanele bizantine au o istorie lungă și interesantă, reprezentând un important element al culturii și artei ortodoxe.

Acestea sunt adesea realizate cu mare atenție la detalii și măiestrie artistică, ceea ce le face unice și deosebite. Icoana Maica Domnului din Kazan este un astfel de exemplu. Este o icoană care poate fi apreciată de toți cei care iubesc frumusețea și măiestria artistică. Este un obiect de colecție deosebit care poate aduce bucurie și inspirație în orice casă.

SPECIFICAȚII

Cod articol: A-03
Tehnica folosită: electroformare
Dimensiuni: 40cm x 45cm
Materiale: cupru placat cu argint și aur
Cristale Swarovski
Chipul este pictat în ulei
Rama este confecționată din lemn natural de stejar tonifiat
Lucrarea este protejată sub geam de sticlă.