Mergi la conținut

Livrare și transport

COSTURI DE LIVRARE:

– 15 euro pentru comenzile din Uniunea Europeană și Marea Britanie

Livrarea produselor se face pe teritoriul U.E. și Marea Britanie, prin firma de curierat rapid Fan Courier și partenerii. Dacă aveți nelămuriri puteți să ne contactați la office@artes-gallery.com sau +40 762070809

Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicată de Client în comandă.
Termenul de livrare al produselor este cuprins între 3-7 zile lucrătoare, din momentul confirmării comenzii de către Vânzător. Pentru a afla în cât timp ajunge un produs la dvs. verificați termenul de livrare la un reprezentant al www.artes-gallery.com, la tel: +40 762070809 sau e-mail: office@artes-gallery.com

Vânzătorul nu este răspunzător pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.
Comenzile plasate în zilele de sâmbăta și duminica sau de sărbători legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare.
Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au fost livrate în stare bună. Clientul iși exprimă acordul explicit la semnarea de primire cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

Vânzătorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de el care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Vânzător față de orice Client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de Vânzător de la acest Client.

Livrare rapidă

Livrăm în toată țara!

Plată sigură

Ramburs la livrarea coletului

Retur gratuit

Retur gratuit în 14 zile