Mergi la conținut

Metode de plată

Înainte de finalizarea comenzii Clientul va ști exact care este prețul final pe care ar trebui sa îl plătească pentru comandă, inclusiv cheltuielile de livrare menționate în pagina Livrare și transport

De asemenea ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

– Plata online prin card bancar – plata se face cu un card de debit sau credit, prin intermediul unei pagini securizate aparținând procesatorului de plăți Shopify Payments, unde veți introduce datele cardului cu care doriți să achitați contravaloarea comenzii. Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card aveți fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veți primi un mesaj de aprobare a tranzacției.

– Plata prin bancă – plata prin banca se face în avans prin depunere la ghișeul bancii unde are cont Vanzatorul sau prin transfer bancar, daca beneficiați de un sistem de online banking. Informaâiile necesare unei plăți prin bancă vor fi furnizate Clientului, prin mijloacele agreate de comunicare, în cazul alegerii acestei opțiuni sau pot fi consultate și pe pagina de Contact.

Livrare rapidă

Livrăm în toată țara!

Plată sigură

Ramburs la livrarea coletului

Retur gratuit

Retur gratuit în 14 zile